Fira pappa på Fars dag

Traditionen att fira sin pappa på Fars dag kom till Sverige under 1930-talet och var från början en amerikansk högtid som många ställde sig tveksamma till, men idag är pappas dag lika självklart firad som vilken annan högtid som helst – något som dock kan vara svårt att komma på år ut och år in är smarta Fars dags-presenter, men det tänkte vi tipsa om idag!

två hjärtan kärlek familj

Varje år den andra söndagen i november infaller en speciell dag, i alla fall för föräldrar, för då är det nämligen äntligen dags att fira pappa på Fars dag. Men något som kan vara lite småkrångligt varje år, precis som på Mors dag, är att komma på smarta och bra presenter att ge bort – men som tur är finns ett enkelt knep att ta till och det stavas Godisboxen.se. För här finns nämligen en hel sektion med härliga godisboxar just speciellt för pappas dag och dessa hittar man på sidan: https://www.godisboxen.se/fars-dag-present/, smart va? Och som om inte det vore nog finns en rad andra saker som man kan göra – som inte kostar något alls! Ett tips kommer till exempel ifrån tidningen Nyheter24 som lagt upp den här söta videon till alla härligt underbara pappor där ute:

 

Ett annat tips kommer från den svensktalande delen av Finland och handlar om att ta en selfie med sin pappa och ladda upp under #farsdagselfie i sociala medier – så kan man vinna ett pris hos tidningen svenska YLE, och det är ju alltid ett kul sätt att visa sin kärlek på. Men vet du vad den absolut bästa Fars dags-presenten är? En riktigt stor bamsekram och kvalitetstid att umgås med sin älskade pappa, mer behövs egentligen inte!